Curcan cu lămâie-salvie cu sos de ciuperci sălbatice
Curcanul de lămâie-salvie cu sos de ciuperci sălbatice este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 464 calorii, 70g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de ciuperci sălbatice, coajă de lămâie, curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan fript frecat de salvie cu sos de lămâie, Curcan vindecat cu zahăr brun cu ciuperci sălbatice-sos de șalotă, și Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente; pus deoparte.
Scoateți și aruncați măruntaiele din curcan, rezervând gâtul pentru sos. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită; frecați în cavitatea corpului.
Preîncălziți cuptorul la 35
Se toarnă 1 cutie de bulion în fundul unei tigaie de prăjire superficială.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Așezați raftul în tigaia de prăjire. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore. Se toarnă cu grijă 1 cutie de bulion în tigaie.
Coaceți încă 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 18
Scoateți curcanul din cuptor; rezervați picăturile de tigaie pentru a face sos. Acoperiți curcanul ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute. Aruncați pielea.
Se servește cu sos de ciuperci sălbatice.