Curcan condimentat Tunisian cu cuscus de usturoi și sos Harissa

Curcan condimentat Tunisian cu cuscus de usturoi și sos Harissa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul condimentat Tunisian cu cuscus de usturoi și Harissa Gravy. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 663 calorii, 77g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Dacă aveți păstăi de cardamom, bulion de pui cu mai puțin sodiu, boabe de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cartofi-Cilantro Tunisian Brik cu Harissa, Tocană tunisiană de năut cu morcov și blaturi, Turmeric și Harissa, și Salată De Cuscus Tunisian Cu Cârnați La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti curcanul, așezați primele 3 ingrediente într-o tigaie mică și gătiți la foc mediu-mic 2 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați amestecul de boabe de piper într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
CafeaCafea
4
Puneți amestecul într-un castron mic. Se amestecă 1 lingură de ulei, scorțișoară, 1 linguriță de sare și nucșoară pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați pasta de condimente sub pielea slăbită și frecați pieptul și betisoarele. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Se toarnă 2 cutii de bulion în tigaie de prăjire superficială; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Coaceți la 400 timp de 45 de minute. Întoarceți cu grijă curcanul (cu pieptul în sus); coaceți curcanul încă 1 oră și 15 minute sau până când un termometru introdus în coapsă înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar rezistentă într-o măsură de sticlă cu 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
11
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Scurgeți picăturile într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Combinați 1/3 cană de apă și amidon de porumb, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute sau până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
14
Așezați coriandrul, chimenul și chimenul într-o tigaie mică; gatiti la foc mediu-mic 2 minute sau pana cand este prajit si parfumat, scuturand frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Așezați amestecul într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
16
Adăugați ardei roșu zdrobit, jalapeos și 2 căței de usturoi; procesați până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
17
Scoateți pasta de condimente din râșniță; combinați pasta de condimente și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
IaurtIaurt
18
Adăugați amestecul de iaurt în amestecul de bulion; se fierbe 3 minute. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
IaurtIaurt
BulionBulion
SareSare
19
Pentru a pregăti cuscusul, încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
20
Adăugați 8 căței de usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
21
Adăugați 1 cană de apă și 2 cutii de bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă cuscusul și coacăzele. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 8 minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă pătrunjel, coriandru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CuscusCuscus
CoacăzeCoacăze
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
22
Serviți curcanul cu cuscus și sos. Aruncați pielea înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
23
Notă: introduceți clești cu mâner lung sau o spatulă grea în cavitate pentru a susține greutatea curcanului și folosiți un alt set de clești sau spatulă pentru a întoarce pasărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CleșteClește

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyboabe de piper negruboabe de piper negru1Oreos dublu umplutsemințe de chimensemințe de chimen11 lingură de oregano uscatpăstăi de cardamompăstăi de cardamom2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de coriandrusemințe de coriandru22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymazăre congelatămazăre congelată5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus nefiertcuscus nefiert2Bucăți de caramele Heath Barardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit1Oreos dublu umplut3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoacăze uscatecoacăze uscate794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObulion de pui fără grăsimi, mai puțin sodiubulion de pui fără grăsimi, mai puțin sodiu591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate2ardei jalapi roșii sau Fresno, semințați și tocațiardei jalapi roșii sau Fresno, semințați și tocați2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați8cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite2Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simplu cu conținut scăzut de grăsimiiaurt simplu cu conținut scăzut de grăsimi11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5kilogramecurcan, proaspăt sau congelat, decongelatcurcan, proaspăt sau congelat, decongelat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista