Curcan Clasic Prăjit

Curcanul fript clasic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 804 calorii, 106g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bulion de pui, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Curcan Clasic Prăjit, Curcan Clasic Prăjit, și Friptură de curcan cu sos clasic de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. uscați curcanul cu prosoape de hârtie.
Așezați aripile sub corp.
Așezați rozmarinul și pătrunjelul în cavitate. Dacă vă place o pasăre cu aspect ordonat, legați toiagele împreună folosind șirul de bucătărie.
Așezați morcovii, țelina și ceapa într-o tigaie metalică.
Transferați curcanul într-o grătar și așezați-l deasupra legumelor.
Stropiți pielea cu ulei și, folosind degetele, întindeți-o uniform. Se condimentează cu 1 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Prăjiți curcanul descoperit până se rumeneste, 30 până la 45 de minute.
Adăugați bulionul în tigaie. Acoperiți curcanul liber cu folie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. prăjiți până când un termometru introdus într-o coapsă înregistrează 165 F, aproximativ 2 ore.
Lăsați curcanul să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de a sculpta. Rezervați picăturile de tigaie și legumele pentru sos.