Curcan Bourbon Afumat Cu Hickory

Curcan Bourbon Afumat Cu Hickory
Nevoie de o băuturi fără lactate? Curcanul Bourbon afumat cu Hickory ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 14. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 538 calorii, 56G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți piper, bourbon, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de curcan afumat din lemn de mere cu sos de Bourbon de cidru, Hickory Afumat Tras De Porc, și Hickory Grill-pui afumat.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervați pentru alte utilizări, dacă doriți. Clătiți bine curcanul cu apă rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
2
Adăugați apă într-un vas mare, umplând pe jumătate plin; se amestecă siropul de arțar, bourbonul și condimentul de murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați curcan și, dacă este necesar, apă suplimentară pentru a acoperi. Acoperiți și răciți curcanul 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
4
Înmuiați bucăți de lemn de hickory în apă dulce cel puțin 30 de minute. Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați focul să ardă 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Scoateți curcanul din apă, aruncând amestecul de apă; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
6
Tăiați morcovul și țelina în jumătate transversal. Umpleți cavitatea cu morcov, țelină și ceapă. Pierce lămâie cu o furculiță; loc în cavitatea gâtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
LămâieLămâie
CeapăCeapă
7
Combinați sare și piper; frecați amestecul peste curcan. Îndoiți aripile sub și legați picioarele împreună cu sfoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
8
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
9
Puneți tava de apă în fumător și adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați curcanul în centrul raftului inferior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
11
Gatiti 6 ore sau pana cand un termometru pentru carne introdus in cea mai groasa portiune de coapsa de curcan Inregistreaza 180, adaugand apa suplimentara, carbune si bucati de lemn, dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
12
Scoateți din fumător și lăsați să stea cu 15 minute înainte de feliere.
13
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista