Nevoie de o băuturi fără lactate? Curcanul Bourbon afumat cu Hickory ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 14. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 538 calorii, 56G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți piper, bourbon, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de curcan afumat din lemn de mere cu sos de Bourbon de cidru, Hickory Afumat Tras De Porc, și Hickory Grill-pui afumat.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervați pentru alte utilizări, dacă doriți. Clătiți bine curcanul cu apă rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
2
Adăugați apă într-un vas mare, umplând pe jumătate plin; se amestecă siropul de arțar, bourbonul și condimentul de murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați curcan și, dacă este necesar, apă suplimentară pentru a acoperi. Acoperiți și răciți curcanul 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
4
Înmuiați bucăți de lemn de hickory în apă dulce cel puțin 30 de minute. Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați focul să ardă 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Scoateți curcanul din apă, aruncând amestecul de apă; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
6
Tăiați morcovul și țelina în jumătate transversal. Umpleți cavitatea cu morcov, țelină și ceapă. Pierce lămâie cu o furculiță; loc în cavitatea gâtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Lămâie
Ceapă
7
Combinați sare și piper; frecați amestecul peste curcan. Îndoiți aripile sub și legați picioarele împreună cu sfoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Toată Turcia
Aripi De Pui
Condimente Uscate Freca
8
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
9
Puneți tava de apă în fumător și adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați curcanul în centrul raftului inferior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
11
Gatiti 6 ore sau pana cand un termometru pentru carne introdus in cea mai groasa portiune de coapsa de curcan Inregistreaza 180, adaugand apa suplimentara, carbune si bucati de lemn, dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Coapsă
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
12
Scoateți din fumător și lăsați să stea cu 15 minute înainte de feliere.