Nevoie de o supă fără lactate? Tocană afumată de curcan și orz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de țelină, ciuperci, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Cannellini și tocană de curcan afumată, Șuncă afumată, orz și supă de legume, și Salată de ardei afumat cu Broccoli și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 4 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; gatiti 6 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
3
Adăugați ciuperci; gatiti 2 minute. Se amestecă orz, 3 căni bulion, apă și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Orz
Bulion
Apă
4
Combinați amestecul de sos, 1 cană de bulion și sherry, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de sos în amestecul de orz; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute. Se amestecă piperul. Aruncați frunza de dafin.