Cuptor ușor frittata

Cuptor ușor frittata
Ușor frittata cuptor ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mazăre, fusilli, ardei gras și porumb dulce. 410 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cuptor Ușor Frittata, Prăjitor De Pâine Cuptor Frittata, și Sparanghel Și Șuncă Frittata Cuptor.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Ungeți un vas de copt de 1,2 litri cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Gatiti pastele in apa clocotita sarata intr-o tigaie mare timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați toate legumele și gătiți încă 2-3 minute până când pastele sunt fragede și legumele ușor înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Scurgeți, apoi introduceți vârful în vasul de copt și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Bateți împreună ouăle și laptele într-un ulcior și adăugați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Se amestecă cele două brânzeturi împreună și se adaugă cea mai mare parte în amestecul de ouă, apoi se condimentează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Se toarnă în vasul de copt, se amestecă ușor, apoi se împrăștie restul de brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Coaceți timp de 35-40 de minute până când este setat și auriu. Se răcește câteva minute, apoi se servește cu o salată verde.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Vin Spumant

Frittata poate fi asociată cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Veuve Ambal Cremant de Bourgogne brut Grande Cuvee cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Veuve Ambal Cremant de Bourgogne brut Grande Cuvee
Veuve Ambal Cremant de Bourgogne brut Grande Cuvee
# 81 Wine Spectator Top 100 din 2019strălucirea delicată a acestui Cr Apmormant de Bourgogne este accentuată de nuanța sa galben auriu și de bulele fine. Palatul armonios și fructat dezvăluie note de fructe exotice.Bucurați-vă de servit ca AP approcritif, cu brânzeturi tari sau alături de mâncăruri cremoase de pui.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista