Cuptor Gratar Bere-Poate Pui

Cuptor gratar bere-poate pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 750 calorii, 55g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos worcestershire, bere, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Saramură De Bere, Pui La Grătar Cu Saramură De Bere, și Bere poate pui cu sos de gratar Cola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați ketchup-ul și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un castron. Rezervați 1/4 cană amestec de ketchup; frecați amestecul de ketchup rămas sub pielea slăbită și peste sâni și tobe. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Aruncați 1/2 cană de bere.
Adăugați condimente afumate la grătar în cutie. Ținând puiul în poziție verticală, cu cavitatea corpului orientată în jos, introduceți cutia de bere în cavitate.
Așezați puiul într-o tigaie și întindeți picioarele pentru a forma un trepied pentru a susține puiul.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 și coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Ridicați ușor puiul folosind clești; așezați spatula sub cutie. Ridicați cu grijă puiul și cutia; așezați pe o tăietură.
Lăsați să stea 15 minute. Ridicați ușor puiul folosind clești sau mănuși de cauciuc izolate; răsuciți cu atenție cutia și scoateți-o din cavitate.
Îndepărtați pielea de la pui; aruncați. Sculptați puiul și serviți cu sos rezervat de 1/4 cană.