Cuptor Cu Microunde Mexican Manicotti

Manicotti Mexican cu microunde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 12. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 260 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă verde, sos picant, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scoici ai putea urma acest curs principal cu Tacos de desert cu coji subțiri de prăjituri, Ganache de ciocolată, umplutură de fructe proaspete și CocoWhip de tei ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cuptor Cu Microunde Mexican Manicotti, Manicotti Mexicani, și Manicotti Mexicani.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 9x12 inch sigur pentru microunde și lăsați-l deoparte.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și gătiți și amestecați carnea de vită până se rumenesc, se rumenesc uniform și nu mai sunt roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Amestecați împreună carnea de vită măcinată gătită, fasolea prăjită, oregano și chimenul într-un bol. Puneți amestecul în coji de manicotti nefierte și așezați cojile umplute în vasul de copt.
Combinați apa și sosul picant într-un bol și turnați peste cochilii.
Acoperiți vasul cu folie de plastic sigură pentru microunde, tăiați câteva găuri în folie cu un cuțit pentru aerisire și cuptor cu microunde la putere mare timp de 10 minute. Trageți cu atenție folia de plastic pentru a evita aburul și întoarceți cojile cu clești. Înlocuiți plasticul și cuptorul cu microunde încă 15 până la 20 de minute la putere medie, până când cojile sunt fierte și lichidul a fost absorbit.
Scoateți folia de plastic și lingurați smântână peste cochilii.
Se presară cu brânză Monterey Jack și ceapă verde tocată pentru garnitură.