Cuptor BBQ pui copane
Cuptor BBQ pui copane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 400 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. 802 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de apă, unt, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cuptor la cuptor BBQ pui, Copane De Pui Prăjite La Cuptor, și Copane de pui prăjite la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați copane într-un vas de copt.
Bateti apa, ketchup-ul, otetul, zaharul brun, untul, sarea, sosul Worcestershire, mustarul si pudra de chili impreuna intr-un bol; se toarnă amestecul peste copane. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră, întorcând puiul la jumătatea drumului. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).