Cupe De Unt De Arahide De Casă
Cupe de unt de arahide de casă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 144 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. 777 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată cu lapte, zahăr pentru cofetari, scurtare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Înghețată de unt de arahide de casă cu cupe de unt de arahide, Cupe De Unt De Arahide De Casă, și Cupe De Unt De Arahide De Casă.
Instrucțiuni
În 1 litru cratiță combina chips-uri de ciocolată și scurtarea. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana se topeste si se omogenizeaza (3 pana la 5 minute).
Slăbiți cupa de hârtie superioară din stivă, dar lăsați-o în stivă pentru o stabilitate mai mare în timp ce sunteți acoperită. Cu pensula mici, strat în interiorul top Cupa uniform cu aproximativ 1 lingurita ciocolata topita la aproximativ 1/8-inch grosime, aducând acoperire aproape la partea de sus a ceașcă, dar nu peste margine. Repetați până când sunt acoperite 30 de căni; refrigerați cupe.
În cratița de 2 litri combinați untul sau margarina și untul de arahide. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana se topeste (4 pana la 6 minute). Se amestecă zahărul cofetarilor și firimiturile de cracare graham. Apăsați aproximativ 1/2 lingură de umplutură în fiecare ceașcă de ciocolată.
Lingura aproximativ 1/2 lingurita ciocolata topita pe partea de sus de umplere; răspândit pentru a acoperi. Congelați până când sunt ferme (aproximativ 2 ore) îndepărtați cu atenție cupele de hârtie. A se păstra la frigider.