Cupe de porumb cu salată de creveți Salsa
Cupe de porumb cu salată de creveți Salsa este un fără gluten și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă caldă, maioneză, pudră de chile chipotle și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Creveți Și Porumb În Cupe De Salată Bibb, Cupe wonton cu salsa de Avocado și porumb, și Cupe de salată de creveți la grătar cu Salsa de fructe tropicale.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti cupe, cântăriți sau lingurați ușor masa harina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați masa, sarea și pudra de chile într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Se amestecă 6 linguri de apă caldă și 4 lingurițe de unt topit; se amestecă bine pentru a se combina. Întoarceți aluatul pe o suprafață curată; frământați ușor 1 minut. Acoperiți aluatul; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați aluatul pe o foaie de folie de plastic; acoperiți cu o altă foaie de folie de plastic.
Rulați aluatul, încă acoperit, la o grosime de 1/8 inch.
Scoateți foaia superioară de folie de plastic.
Tăiați 24 de runde din aluat folosind un tăietor rotund de 2 1/2 inch. Înveliți 24 de căni de briose în miniatură cu spray de gătit.
Așezați 1 rundă de aluat în fiecare ceașcă de briose, apăsând ușor în părțile inferioare și în sus ale Cupei.
Coaceți la 400 timp de 14 minute sau până când sunt crocante și uscate. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă.
Scoateți cupele de porumb din tigăi.
Pentru a pregăti salata, combinați creveții fierți tocați, boabele de porumb, salsa verde, țelina tocată mărunt, ceapa verde tocată și maioneza cu conținut redus de grăsimi; acoperiți cu folie de plastic și răciți 20 de minute. Puneți 2 lingurițe de salată de creveți salsa în fiecare ceașcă de porumb.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.