Cupe De Ou La Cuptor Cu Rucola Și Arpagic
Arugulan și arpagic cupele de ou coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rucola pentru copii, parmezan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Fripturi de arpagic cu salată de rucola, Salată De Rucola Și Piersici Cu Vinetă Cremoasă De Arpagic, și Rulouri De Creveți Cu Arpagic De Lămâie Mayo Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mic, combinați rucola, uleiul de măsline și usturoiul. Separați amestecul de rucola între 4 ramekine. Crăpați un ou în centrul fiecărui ramekin. Acoperiți ramekinele cu parmezan și arpagic. Se presară ușor cu puțină sare kosher.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 10-14 minute sau până când oul este aproape setat. Ar trebui să fie încă ușor moale.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se odihnească 3-5 minute pentru ca oul să se întărească complet.
Se servește cald.Face 4 ouă coapte.