Cupe de Fudge coapte cu cremă de portocale
Cupele Fudge coapte cu cremă de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 663 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de făină, cacao, cremă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Brazilia Nuci, Orange & Ciocolata Fudge Cupe, Fudge la cuptor cu cupe de unt de arahide, și Cupe De Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Merișor-Portocaliu.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente.
Adăugați ouă; bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați untul și vanilia, bătând bine. Se amestecă nucile pecan.
Lingura amestec în 8 uns 6 uncii custard cupe sau ramekins (a se vedea nota).
Puneți cupe într-o tigaie mare de prăjire; adăugați apă fierbinte în tigaie la adâncimea de 1". Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți la 300 timp de 1 oră. Descoperi pan, și scoateți cupe din apă.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute.
Se servește cald cu cremă de portocale.
Notă: Dacă nu aveți cupe cu cremă, Fudge copt poate fi preparat într-o tigaie pătrată unsă de 9". Acoperiți și coaceți în baie de apă 1 oră și 15 până la 20 de minute. Spoon în feluri de mâncare pentru desert.