Cupe De Fructe Portocalii

Cupele de fructe portocalii sunt o garnitură care servește 4. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână portocale de buric, iaurt, scorțișoară măcinată suplimentară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi dulci portocaliu-arțar în cupe portocalii, Cartofi dulci portocaliu-arțar în cupe portocalii, și Cupa de fructe Salsa (salsan de fructe în cupe individuale).
Instrucțiuni
Folosind un cuțit de paring sau grapefruit și o lingură, scoateți pulpa din portocale, lăsând o coajă. Separați secțiunile portocalii și tocați; transferați într-un castron mic.
Adăugați mărul, banana, iaurtul și scorțișoara. Umpleți cojile de portocale cu amestec de fructe.
Presărați cu scorțișoară suplimentară, dacă doriți.