Cupe de ciocolată cu înghețată și arahide

Cupe de ciocolata cu inghetata si alune ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, înghețată superpremium, alune de cocktail și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupe de ciocolată cu înghețată și arahide, Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți căni de briose și pulverizați ușor căptușelile cu spray de gătit.
Topiți ciocolata într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional, până se omogenizează. Puneți o linguriță de ciocolată în fiecare ceașcă și folosiți pensula pentru a acoperi uniform fundul și părțile laterale. Congelați cupele până când ciocolata este fermă, aproximativ 5 minute, apoi revopsiți orice pete subțiri, în special în jurul marginilor superioare, cu o parte din ciocolata rămasă și înghețați până când este fermă, aproximativ 5 minute.
Lingurați ciocolata topită rămasă într-o pungă mică de plastic sigilabilă, presând excesul de aer. Răsuciți punga ferm chiar deasupra ciocolatei și lăsați-o deoparte.
Lucrând în 3 loturi, scoateți aproximativ 1 1/2 linguri de înghețată în fiecare cană și apăsați ușor în cupe cu o mică spatulă offset sau spatele unei linguri pentru a umple cupele uniform. (Veți avea niște înghețată rămasă.) Recongelați cupele la înghețată fermă, cel puțin 5 minute.
Presărați căni cu alune, apoi tăiați o porție minusculă de 1 colț de jos al pungii de plastic cu foarfece pentru a forma o deschidere foarte mică și a pipa decorativ ciocolata rămasă peste alune. Congelați deserturile până când ciocolata și înghețata se întăresc, cel puțin 30 de minute.
Scoateți petits fours din congelator 1 la un moment dat și îndepărtați cu grijă căptușelile, apoi înghețați pe o tavă până se întărește, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
* Disponibil la distribuitorul New York Cake & Baking (800-942-2539).
Petits fours pot fi înghețate până la 1 zi (acoperiți cu folie de plastic după întărirea completă).
Lăsați deserturile să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor, aproximativ 2 minute, înainte de servire.