Cupe De Cartofi Cu Brânză
Cupele de cartofi cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 252 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, flori de broccoli, bucăți reale de slănină oscar mayer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cupe De Cartofi Cu Piure De Brânză, Cupe De Șuncă Cu Brânză, și Căni de ouă cu șuncă și spanac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pierce cartofi cu furculiță.
Coaceți 1 oră. Se răcește 5 min.
Tăiați cartofii transversal în jumătate; scoateți centrele, lăsând coji groase de 1/8 inch.
Așezați carnea de cartof într-un castron mare.
Adăugați unt și lapte; bate cu mixerul până se omogenizează bine și pufos. Lingură în coji de cartofi; apăsați ușor 1 cub de brânză în umplutură în centrul fiecărei cochilii.
Așezați în cupe pentru briose.
Coaceți 30 min. sau până se încălzește. Se acoperă cu slănină și broccoli.