Cupe De Brunch Make-Ahead
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cupele de brunch Make-Ahead ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 291 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, supă de brânză Cheddar condensată, bucăți adevărate de slănină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 4650 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Coaceți Brunch-Ul De Primăvară Înainte, Caledonian Brunch Caserola (Make-Ahead), și Face Înainte Chipotle Mic Dejun Caserola Vacanță Brunch Party pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. Gatiti cartofii pe plita conform indicatiilor de pe punga.
Lingurați cartofii uniform în căni de briose, aproximativ 2 linguri fiecare; apăsați în cupe. Lingura heaping supa lingurita pe partea de sus de cartofi în fiecare ceașcă.
Într-un castron mare, bateți ouăle până se omogenizează bine. În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ouă; gătiți și amestecați până se amestecă și se fixează. Puneți ouăle uniform peste supă în cupe.
Presărați fiecare cu aproximativ 1/2 lingură de slănină și 1 lingură de brânză. La frigider 8 ore sau peste noapte.
La timpul de servire, încălziți cuptorul la 177°.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.