Cupe De Brunch Make-Ahead

Cupe De Brunch Make-Ahead
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cupele de brunch Make-Ahead ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 291 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, supă de brânză Cheddar condensată, bucăți adevărate de slănină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 4650 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Coaceți Brunch-Ul De Primăvară Înainte, Caledonian Brunch Caserola (Make-Ahead), și Face Înainte Chipotle Mic Dejun Caserola Vacanță Brunch Party pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. Gatiti cartofii pe plita conform indicatiilor de pe punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Lingurați cartofii uniform în căni de briose, aproximativ 2 linguri fiecare; apăsați în cupe. Lingura heaping supa lingurita pe partea de sus de cartofi în fiecare ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Într-un castron mare, bateți ouăle până se omogenizează bine. În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ouă; gătiți și amestecați până se amestecă și se fixează. Puneți ouăle uniform peste supă în cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
5
Presărați fiecare cu aproximativ 1/2 lingură de slănină și 1 lingură de brânză. La frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
La timpul de servire, încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista