Cupe de bezea de Paște
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă cupele de bezea de Paște. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 157 de calorii . Această rețetă are 8 porții. Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ai la îndemână ananas, extract de vanilie, zahăr și alte câteva ingrediente, o poți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Paște . O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu alimentele Fodmap . Este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă primește un scor destul de prost de 27% . Rețete similare sunt Prăjitura germană de rubarbă cu bezea , bezeaua cu lămâie și fursecurile cu bezea cu lămâie .
Instrucțiuni
Puneți albușurile de ou într-un bol mare; lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Bateți albușurile de ou, vanilia și crema de tartar la viteză medie până se formează vârfuri moi. Încorporați treptat zahărul, câte o lingură pe rând, la viteză mare, până se formează vârfuri tari.
Puneți bezeaua în opt movile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Formați forme de forme de 7,5 cm cu dosul unei linguri.
Coaceți la 120°C timp de 45-50 de minute sau până când se întărește și se usucă. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați bezelele în cuptor timp de 1 oră.
Ungeți paharele cu cremă de lămâie și umpleți-le cu fructe.