Cupe De Arahide Butta
Cupe de arahide Butta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide crocant natural, firimituri de cracker graham, ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi Butta Aripi Fierbinți, Nu este nici un lucru Butta aripa de pui, și Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge acoperit cu ciocolată și mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă.
Instrucțiuni
Pentru umplutură: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați firimituri de cracker graham, zahăr pudră și unt de arahide.
Se amestecă la viteză medie până când umplutura este bine combinată, se rupe în bucăți mari și seamănă cu aluatul cookie, aproximativ 3 minute.Împărțiți umplutura în 24 de bile (2 lingurițe), apoi formați-le în forme rotunde, compacte, care se vor potrivi în puțurile mini pentru briose. (Rețineți că atunci când umplutura este în puțuri, ar trebui să existe suficient spațiu pentru a o acoperi cu ciocolată.) Pune deoparte.Pentru acoperirea cu ciocolată: pentru a tempera ciocolata, umpleți un castron mare cu 2 inci de apă rece, adăugați 3 până la 4 cuburi de gheață și puneți deoparte.Aduceți o cratiță umplută cu 1 până la 2 inci de apă la foc mic la foc mare; odată ce fierbe, opriți focul.
Așezați 12 uncii de ciocolată într-un vas uscat rezistent la căldură. Puneți vasul peste cratiță și amestecați până când ciocolata este complet topită și ajunge la 118 km F. (Asigurați-vă că ciocolata nu intră în contact cu apa sau depășește 120 km F. Dacă se întâmplă, începeți din nou, deoarece ciocolata nu mai este utilizabilă.)
Scoateți vasul din cratiță.
Adăugați restul de 4 uncii de ciocolată și amestecați până când toată ciocolata se topește și se răcește la 80 de grade F. pentru a accelera procesul de răcire, după ce toată ciocolata s-a topit, așezați vasul peste baia rezervată cu apă rece.Întoarceți vasul în cratiță și amestecați până când ciocolata ajunge la 86 km F; scoateți imediat de pe foc. Nu scoateți termometrul din vas; verificați periodic temperatura pentru a vă asigura că rămâne între 85 și 87 F. (ciocolata trebuie să rămână în acest interval de temperatură sau nu se va configura corect.) Păstrați cratița la foc mic și folosiți-o pentru a reîncălzi ciocolata ca necessary.To testați dacă ciocolata este temperată corespunzător, întindeți un strat subțire pe hârtie pergament și puneți-o la frigider timp de 3 minute pentru a se seta. Dacă ciocolata se întărește netedă și fără dungi, este temperată corespunzător. (Dacă nu este temperat corespunzător, trebuie să repetați procesul.) Folosind o perie mică de patiserie (sau o pensulă mică și curată), întindeți Generos ciocolată temperată în fiecare ceașcă a tigaiei pentru brioșe. Încercați să vă faceți acoperirea cât mai uniformă, vizând o grosime de aproximativ 1/16 inch.Împărțiți umplutura între puțurile de ciocolată. (Nu împingeți prea tare sau veți sparge acoperirea.) Puneți ciocolată peste fiecare umplutură până când este complet acoperită. Răzuiți partea superioară a tigaiei pentru brioșe cu un cuțit palet sau o spatulă plată pentru a îndepărta excesul de ciocolată și a uniformiza blaturile de bomboane.
Așezați tigaia în congelator timp de 20 de minute pentru a se configura. Pentru a îndepărta bomboanele, așezați un prosop sau un covor de copt din silicon pe un blat și loviți o margine a tăvii de briose de blat. Dacă bomboanele nu ies ușor, congelați-le încă 5 minute și încercați din nou. Cupele de arahide Butta vor dura până la 3 săptămâni la frigider sau până la 2 luni la congelator.
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.