Cupe Cu Cremă De Miere
Cupele cu cremă de miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, albuș de ou, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Încercați Cupe Cu Cremă De Vanilie, Cupe Cu Cremă De Arțar, și Cupe Cu Cremă De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel.
Încălziți laptele la foc mediu într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de miere, amestecând constant cu un bici.
Se toarnă 1/2 cană amestec de cremă în fiecare dintre cele 4 (6 uncii) cupe de cremă.
Așezați căni într-un vas de copt pătrat de 8 inci; adăugați apă fierbinte în vasul de copt la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până aproape gata.
Scoateți cupele din vasul de copt; lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți bine.