Cupe Cu Cremă De Arțar
Cupele cu cremă de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 201 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de vanilie, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe Cu Cremă De Arțar Și Dovleac, Cupe Cu Cremă De Ouă, și Cupe Cu Cremă De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți toate ingredientele într-un castron mare până când zahărul este dizolvat, apoi turnați printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru. Împărțiți crema uniform între cupe, apoi transferați cupele în tava de copt.
Coaceți într-o baie de apă fierbinte, tigaia acoperită lejer cu folie, până când cremele sunt doar setate și un cuțit introdus în centrul unuia iese curat, 35 până la 40 de minute.
Transferați cu grijă cupele într-un suport și răciți-le la cald, aproximativ 30 de minute.
* Crema este cea mai bună atunci când este consumată imediat, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Zahărul de arțar se vinde de obicei granulat, dar dacă găsiți o marcă vândută sub formă de granule foarte mari, pulsați zahărul într-un blender până devine mai fin granulat.