Cupe Brie Phyllo

Cupe Brie Phyllo
Brie Phyllo cupe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână coji de tartă phyllo, fructe tartinabile, gingersnaps și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarte Brie și sparanghel Phyllo, Fata Brie Pană În Phyllo, și Brie învelită cu Phyllo cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cojile de tartă pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Presărați aproximativ 1/2 linguriță de ghimbir firimituri în fiecare coajă; se acoperă cu Brie și fructe tartinabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
4
Coaceți 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista