Cupcakes Snickerdoodle cu zahăr brun și cremă de unt de scorțișoară

Snickerdoodle Cupcakes cu zahăr brun și scorțișoară Buttercream ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 258 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână făină, scorțișoară, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați mini unt maro funfetti cupcakes + zahăr brun buttercream {giveaway}, Cupcakes Cu Banane Cu Zahăr Brun Cu Cremă De Unt De Avocado, și Cupcakes cu turtă dulce de ciocolată cu cremă de unt de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 și linia de brioșă cu cupcake liners.In un castron mediu, Cerneti ambele faina, praful de copt, sarea, scortisoara si nucsoara si setati aside.In un castron mare, folosind un mixer electric, unt de smântână și zahăr la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăle pe rând, până se încorporează bine. Asigurați-vă că opriți și răzuiți părțile laterale ale bolului atunci când este necesar.
Adăugați vanilie.Cu mixer pe mediu scăzut, alternativ, adăugând amestec uscat și lapte în 3 loturi, începând cu făina și terminând cu făină. Împărțiți aluatul uniform în căptușeli de cupcake, umplând fiecare două treimi.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în mijloc iese curată.Se răcește pe grătar.Cupcakes pot fi păstrate până la 2 zile la temperatura camerei sau congelate până la 2 luni, în etanș containers.In un castron mare, folosind un mixer electric cu atașament cu palete, bateți untul timp de 5-8 minute la viteză medie (mi-am setat bucătăria
Mixer de ajutor la viteza 4). Untul va deveni palid și cremos.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați la viteză mică timp de 1 minut, apoi la viteză medie timp de 5 minute. Glazura va fi foarte ușoară și fluffy.To finisați, scoateți într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu foarte mare (Ateco no.809 sau Wilton no. 1a), glazură de țeavă pe fiecare cupcake: țineți punga peste cupcake cu vârful chiar deasupra vârfului și strângeți pentru a crea un puf mare de glazură, apoi eliberați presiunea și trageți în sus pentru a forma un vârf.
Se ornează cu un strop de scorțișoară.Cupcakes-urile se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt înghețate; păstrați la temperatura camerei până când sunt gata de servit.