Cupcakes pentru iubitorii de trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes-urile iubitorului de trufe. Această rețetă servește 24. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort betty chocolate Fudge, chipsuri de ciocolată semidulce, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de trufe cu căpșuni Fudge Lover, Chip Lover ' s Cupcakes, și Curcanul de Ziua Recunoștinței unui iubitor de Cupcake ar trebui să fie umplut cu Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mic, aruncați chipsuri de ciocolată cu 1 lingură de amestec de tort. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă chipsurile de ciocolată acoperite. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Imediat prick găuri în vârfurile de cupcakes cu scobitoare.
Periați aproximativ 1/2 linguriță de lichior peste fiecare cupcake. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți frisca la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fierbe; se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană chipsuri de ciocolată până se topesc.
Lăsați să stea 10 minute. Înmuiați blaturi de cupcakes în ganache. Se acoperă cu chipsuri de ciocolată în miniatură, coajă de portocală rasă sau alune măcinate, dacă se dorește. Depozitați ușor acoperit.