Cupcakes Jumbo "Tie-Dye" roșii, albe și albastre

Cupcakes Jumbo
Cupcakes Jumbo roșu, alb și albastru "Tie-Dye" ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 749 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, ulei vegetal, amestec de tort betty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cupcakes roșii, albe și albastre, Cupcakes roșii, albe și albastre, și Cupcakes roșii, albe și albastre.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie jumbo în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă jumbo.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Într-un castron mare, bateți amestecurile de tort, apa, uleiul și albușurile de ou cu mixerul electric la viteză mică 1 minut, apoi la viteză medie 2 până la 3 minute, răzuind bolul ocazional, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Împărțiți aluatul în 3 boluri; nuanțați 1 bol cu culoarea roșie a alimentelor și 1 cu culoarea albastră a alimentelor. Lăsați aluatul rămas simplu. În fiecare ceașcă de briose, așezați 2 linguri de aluat roșu, 2 linguri de aluat albastru și 2 linguri de aluat simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Între timp, împărțiți glazura între 3 boluri. Tentă 1 bol roșu și 1 bol albastru. Lăsați glazura rămasă albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
În geanta de decorare de unică folosință mare (16 inci) prevăzută cu vârf de stea, așezați linguri de fiecare culoare de glazură una lângă alta, alternând culorile și lucrând de la vârful pungii. Nu amestecați culorile împreună. Începând de la marginea exterioară a cupcake-ului și folosind o presiune constantă pe SAC, înghețarea țevii în sensul acelor de ceasornic pentru 3 rotații (sau oricum doriți) pe fiecare cupcake. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista