Cupcakes Jumbo "Tie-Dye" roșii, albe și albastre
Cupcakes Jumbo roșu, alb și albastru "Tie-Dye" ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 749 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, ulei vegetal, amestec de tort betty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cupcakes roșii, albe și albastre, Cupcakes roșii, albe și albastre, și Cupcakes roșii, albe și albastre.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie jumbo în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă jumbo.
Într-un castron mare, bateți amestecurile de tort, apa, uleiul și albușurile de ou cu mixerul electric la viteză mică 1 minut, apoi la viteză medie 2 până la 3 minute, răzuind bolul ocazional, până se omogenizează bine.
Împărțiți aluatul în 3 boluri; nuanțați 1 bol cu culoarea roșie a alimentelor și 1 cu culoarea albastră a alimentelor. Lăsați aluatul rămas simplu. În fiecare ceașcă de briose, așezați 2 linguri de aluat roșu, 2 linguri de aluat albastru și 2 linguri de aluat simplu.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, împărțiți glazura între 3 boluri. Tentă 1 bol roșu și 1 bol albastru. Lăsați glazura rămasă albă.
În geanta de decorare de unică folosință mare (16 inci) prevăzută cu vârf de stea, așezați linguri de fiecare culoare de glazură una lângă alta, alternând culorile și lucrând de la vârful pungii. Nu amestecați culorile împreună. Începând de la marginea exterioară a cupcake-ului și folosind o presiune constantă pe SAC, înghețarea țevii în sensul acelor de ceasornic pentru 3 rotații (sau oricum doriți) pe fiecare cupcake. Depozitați ușor acoperit.