Cupcakes Funfetti cu tort alb Scratch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes Funfetti cu tort alb Scratch. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 447 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, praf de copt, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Funfetti Cupcakes (de la zero!), De La Zero Funfetti Cupcakes, și Funfetti Tort Aluat Ciocolata Alba Cip Cookie Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 24 de cutii standard de briose cu căptușeli de hârtie.Au toate ingredientele măsurate afară și gata pentru a merge.
Amestecați făina de tort, praful de copt și sarea împreună într-un castron și puneți aside.In bolul unui mixer de stand, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 2 linguri de zahăr (din 1 3/4 cană originală) și continuați să bateți până când albii sunt aproape rigizi. Dacă devin prea rigide, sunt mai greu de pliat, dar doriți să aibă mult volum. Cu o racletă mare de cauciuc, scoateți albușurile din vasul mixerului standului și puneți-le deoparte într-un alt bol.
Adăugați untul în bolul mixerului și bateți până devine cremos. Adăugați treptat zahăr și bateți timp de aproximativ 5 minute, răzuind adesea părțile laterale ale bolului. Bateți în sare, vanilie și extract de migdale (dacă utilizați) și continuați să răzuiți părțile laterale.Începând și terminând cu amestecul de făină, adăugați făina și laptele alternativ (făină, lapte, făină, lapte, făină). Răzuirea și amestecarea până când aluatul este relativ neted.Îndoiți albușurile în aluat. În acest moment, puteți decide cum doriți să îmbrăcați aluatul de cupcake. Puteți adăuga mini chipsuri de ciocolată, câteva linguri de stropi sau împărțiți aluatul în Căni mici și vopsiți-l cu pastă de gel.Împărțiți aluatul uniform între cratițele pentru cupcake și coaceți pe raftul central timp de 22 de minute.
Se lasă să se răcească și se întinde cu vanilie icing.To faceți glazura, amestecați zahărul și untul la viteza mică a unui mixer electric. Creșteți viteza la mediu și bateți încă 3 minute, răzuind adesea părțile laterale ale bolului.
Adăugați vanilie și o lingură de smântână. Continuați să bateți, răzuind părțile laterale și adăugând smântână până obțineți consistența potrivită. Gustați și adăugați sare dacă este necesar (numai dacă folosiți unt nesărat).
Adăugați vanilie și smântână și continuați să bateți la viteză medie încă 1 minut, adăugând mai multă cremă dacă este necesar pentru a răspândi consistența