Cupcakes Figueroa: Tort De Smochine Cu Lămâie Groasă, Compot De Smochine Cu Miere Sărată, Glazură De Brânză Cremă

Cupcakes Figueroa: tort de smochine cu lămâie groasă, compot de smochine cu miere sărată, glazura de brânză cremă este un vegetarian glazura. Această rețetă face 24 de porții cu 429 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți cremă de brânză, coajă de lămâie, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Miere de cimbru bătut brânză de capră și mușcături de smochine, Cupcakes cu lămâie de miere (cu glazură de brânză cremă de miere), și Cupcakes cu dovleac condimentat cu glazură de brânză cremă de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați tigăile de brioșă cu 24 de garnituri de brioșă. Într-un castron mediu, bateți făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea până se combină bine. În vasul unui mixer electric cu atașamentul cu palete, cremați untul, uleiul și zahărul brun.
Adăugați ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar.
Adăugați smochinele și coaja de lămâie și amestecați aproximativ un minut până se combină bine. Cu mixerul la scăzut, adăugați treptat amestecul de făină doar până când este combinat. Apoi scoateți din mixer și răzuiți cu mâna. Umpleți tăvile de brioșă pregătite cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până când o scobitoare introdusă iese curată, aproximativ24 de minute.
Pentru compotul de smochine: într-o cratiță medie la foc mediu, combinați smochinele, zahărul granulat, 1/4 cană de apă și mierea. Aduceți la fierbere și amestecați până când apa s-a evaporat și smochinele sunt moi.
Se adaugă sarea de mare și se dă la frigider până se răcește.
Pentru înghețare: bateți crema de brânză și untul într-un mixer electric cu accesoriul cu palete până când este complet încorporat. Cu mixerul la scăzut, adăugați treptat zahărul pudră până se combină.
Se adaugă vanilia și se amestecă până se încorporează complet.
Pentru asamblare: folosiți un cuțit pentru a face o gaură în centrul cupcakes-urilor. Umpleți cu compot de smochine cu miere sărată, apoi înghețați cu glazură de brânză cremă.