Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de unt brun

Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de unt brun ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,1 USD pe porție. 173 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, pudră de curry madras, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu morcovi și ananas cu glazură de brânză cremă de unt brun, Cupcakes cu morcovi, dovlecei cu arțar și cremă de brânză glazură de zahăr brun acoperită cu un Pecan confiat, și Cupcakes de dovleac cu unt brun cu glazură de brânză cremă de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu, amestecând des, până se rumenesc și aromat, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și transferați-o într-un castron mare. Lăsați untul brun să se răcească la temperatura camerei.
Într-un alt castron mare, cernem împreună zahărul brun, făina de migdale, făina de tort, praful de copt și condimentele. Folosiți o spatulă de cauciuc sau o racletă de aluat din plastic pentru a împinge orice bulgări prin sită.
Adăugați albușurile și sarea la ingredientele uscate și bateți până se omogenizează. Puneți aproximativ un sfert din acest aluat în castron cu untul brun răcit și bateți până se combină bine. Apoi adăugați amestecul de unt brun înapoi în vasul celorlalte trei sferturi de aluat și bateți pentru a combina. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați morcovul.
Acoperiți vasul și dați la frigider aluatul timp de 8 ore sau peste noapte.
Când sunteți gata să coaceți brioșele, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați godeurile unei tigaie pentru brioșe cu căptușeli de hârtie și puneți-le deoparte.
Scoateți aluatul din frigider și scoateți-l în tigaia de briose pregătită, folosind puțin mai puțin de 1/2 cană de aluat pe cupcake și împărțind aluatul uniform între godeurile tigaiei de briose.
Coaceți timp de 25 de minute fără a deschide cuptorul, până când vârfurile cupcakes-urilor sunt frumos cupolate și uniform aurii. După 25 de minute puteți deschide cuptorul și verificați dacă este copt, coacând încă câteva minute dacă este necesar, pentru un timp total de coacere de 25 până la 28 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și răciți-o pe o grătar înainte de a scoate cupcakes-urile.
Răciți cupcakes-urile la temperatura camerei înainte de a le glazura cu glazură de brânză cremă de unt brun (vezi pașii următori).
Puneți untul într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți, amestecând des, până se rumenesc și aromat, la 3 până la 5 minute după topirea untului.
Se toarnă untul brun într-un castron și se lasă deoparte să se răcească complet la temperatura camerei.
Puneți crema de brânză în vasul unui mixer electric și adăugați zahărul pudră, extractul de vanilie și sarea. Apoi, folosind accesoriul cu palete, bateți amestecul timp de 2 minute. Reduceți viteza la mediu-scăzut și stropiți încet în untul brun. Continuați să bateți încă 1 minut, apoi răzuiți paleta și vasul, iar glazura este gata de utilizare.