Cupcakes de dovleac cu umplutură de nuci de floarea soarelui

Cupcakes de dovleac cu umplutură de nuci de floarea soarelui ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gelul de decorare betty, uleiul vegetal, culoarea alimentelor betty orange gel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cupcakes de dovleac cu umplutură de ganache de ciocolată și acoperite cu fantome de bezea, Cupcakes de ciocolată cu umplutură de Marshmallow cu condimente de dovleac și cremă de unt de ciocolată, și Cupcakes Cu Floarea Soarelui.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, condimentele de plăcintă cu dovleac, dovleacul, apa, uleiul și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate la viteză mare 2 minute, răzuire castron ocazional. Împărțiți aluatul uniform între căni de briose, umplând fiecare 1/2 plin.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul cupcake-ului iese curată.
Scoateți din tigaie; așezați pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, amestecați glazura albă pufoasă și nucile de floarea soarelui. Cu melon baller, scoate centrul fiecărui cupcake, scooping aproape la partea de jos a cupcake. Lingură aproximativ 1 lingură amestec de glazură în centrul fiecărui cupcake.
Într-un castron mediu, amestecați glazura albă cremoasă și culoarea alimentelor cu gel portocaliu până se omogenizează bine.
Se întinde pe vârfuri de cupcakes umplute. Folosiți gel de decorare negru pentru a face o față jack-O-lantern deasupra fiecărui cupcake.