Cupcakes De Curcan

Cupcakes De Curcan
Reteta Cupcakes de curcan este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 24 de porții cu 454 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de porumb bomboane, glazură de ciocolată cu lapte, glazură de decorator și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes De Curcan, Ziua Recunostintei Turcia Cupcakes, și Cupcakes Ușor De Curcan pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista