Cupcakes de ciocolată umplute cu portocale cu Fondant
Rețeta Cupcakes de ciocolată umplute cu portocale cu Fondant ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 2 ore. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 266 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr pudră, culoarea alimentelor, culoarea alimentelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes umplute cu ciocolată, Cupcakes Umplute Cu Ciocolată, și Cupcakes de ciocolată umplute cu unt de arahide cu glazură de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Coaceți cupcakes conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un castron mare cu microunde, puneți marshmallows și 1 lingură de apă. Cuptor cu microunde neacoperit la 30 de secunde; se amestecă. Cuptor cu microunde cu 30 de secunde mai mult; se amestecă până se omogenizează. Îndoiți în 3/4 cană de zahăr pudră. Se amestecă vanilia.
Ungeți generos mâinile și contra cu o parte din scurtare. Întoarceți amestecul de marshmallow pe blat.
Presărați 1 cană de zahăr pudră peste amestecul de marshmallow și frământați așa cum ați face aluatul. Continuați să adăugați restul de 2 1/4 căni de zahăr pudră, ungând mâinile și blatul des pentru a preveni lipirea. Dacă fondantul începe să se rupă, este prea uscat; adăugați apă rămasă, 1/2 linguriță la un moment dat și frământați până când fondantul formează o bilă fermă, netedă, elastică, care se va întinde fără a rupe, aproximativ 8 minute. Înfășurați fondantul într-o grosime dublă de folie de plastic, stoarcând orice Aer; Pus Deoparte.
Într-un castron mic cu microunde, așezați 2/3 cană din glazură; pus deoparte. La glazura rămasă, adăugați 4 picături de culoare galbenă a alimentelor, 2 picături de culoare roșie a alimentelor și extractul portocaliu; se amestecă până se colorează uniform. Se potrivesc sfat rotund în sac de decorare (deschidere aproximativ 1/8 la 1/4 inch în diametru). Lingură glazură în sac de decorare. Introduceți vârful în centrul a 1 cupcake, cam la jumătatea drumului. Strângeți ușor punga de decorare, trăgând în sus până când cupcake se umflă ușor și glazura ajunge în partea de sus (umplerea cupcake-ului cu aproximativ 1 lingură glazură). Repetați cu cupcakes rămase.
Cuptor cu microunde rezervat 2/3 cana glazura descoperit pe mare 10 secunde sau doar până la topit. Lingură 1 linguriță puțină glazură deasupra fiecărui cupcake; răspândiți uniform, folosind spatele lingurii.
Tăiați fondantul în jumătate; reînfășurați cealaltă jumătate. (Când nu lucrați cu fondant, păstrați-l acoperit cu folie de plastic pentru a preveni uscarea acestuia.) Pe suprafața pudrată cu zahăr pudră, rulați fondant până la 1/8 inch grosime. Folosind biscuiți rotunzi de 3 inci sau tăietor de prăjituri festonat, tăiați 12 runde, rerolling dacă este necesar. Înfășurați resturile rămase de fondant în folie de plastic; pus deoparte pentru decorare. Drapați 1 rundă de fondant peste fiecare dintre cele 12 cupcakes, modelând ușor deasupra. Repetați cu fondantul rămas și cupcakes.
Nuanțați o bucată de fondant rezervat de mărimea nucului cu culoarea verde a alimentelor; înfășurați în folie de plastic. Tentă fondantul rămas resturi portocaliu cu restul de 6 picături de culoare alimentară galbenă și restul de 3 picături de culoare alimentară roșie; rulați până la 1/8 inch grosime. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de dovleac de 1 inch, decupați formele de dovleac. Umeziți fondantul pe fiecare cupcake și aranjați decupaje deasupra.
Ciupiți bucăți mici de fondant cu nuanțe verzi și formați-le în tulpini mici alungite; umeziți vârfurile de dovleci fondanți portocalii și aranjați tulpini verzi deasupra.