Cupcakes de ciocolată germană cu glazură de Caramel

Cupcakes de ciocolată germană cu glazură de Caramel
Cupcakes de ciocolată germană cu glazură de Caramel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt, extract de vanillan, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cupcakes de cartofi dulci umplute cu ciocolată cu glazură de Caramel, Cupcakes cu mere fără ou cu glazură de Caramel, și Cupcakes de turtă dulce cu glazură de melasă de Caramel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti cupcakes, puneți 6 linguri de unt și ciocolată într-un castron mare pentru microunde; Cuptor cu microunde la 1 minut, amestecând după 30 de secunde. Se amestecă până se topește ciocolata. Se amestecă zahărul granulat, apa și 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați înlocuitor de ou, amestecând amestecul cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ciocolată, amestecând cu un bici până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Așezați 18 căptușeli pentru pahare de brioșă de hârtie în căni de brioșă; lingurați aluatul uniform în căni de brioșă căptușite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
8
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când un pick de lemn introdus în centrul unui cupcake iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru a pregăti glazura, topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați zahăr brun; gatiti 3 minute, amestecand constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Adăugați lapte și gătiți 3 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
12
Se ia de pe foc; se amestecă 2 lingurițe de vanilie. Adăugați treptat zahăr pudră, amestecând cu un bici până se omogenizează. Lucrând rapid, întindeți fiecare cupcake cu aproximativ 1 1/2 linguri de glazură; presărați cupcakes uniform cu nuci pecan și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista