Cupcakes de ciocolată cu umplutură de Penuche

Cupcakes de ciocolată cu umplutură de Penuche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce de copt, zahăr brun, căni de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 162 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cupcakes de ciocolată cu umplutură de Penuche, Umed luminat ciocolata prajiturele cu Penuche glazura, și Cupcakes de ciocolată cu glazură de Caramel sărat și umplutură de ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați căni de copt Reynolds în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți și răciți cupcakes conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes-cu excepția adăugării de vanilie în aluat.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă zahărul brun.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura la minim. Se fierbe și se amestecă 2 minute. Se amestecă laptele.
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc.
Se toarnă amestecul într-un castron mediu; se dă la frigider 1 oră sau până când este călduț, aproximativ 90 F.
Bateți zahărul pudră în amestecul de zahăr brun răcit cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Dacă umplutura devine prea rigidă, amestecați lapte suplimentar, câte 1 linguriță. Dacă umplutura este prea moale, acoperiți; reveniți la frigider 15 minute pentru a se întări.
Scoateți cupele de copt Reynolds din cupcakes. Folosind cuțit zimțat, tăiați fiecare cupcake pe jumătate orizontal, având grijă să nu rupeți nici jumătate.
Așezați umplutura cu 1 lingură pe fiecare bază de cupcake. Înlocuiți blaturile rotunjite pentru cupcake. Țeavă sau lingură rotunjită 1 lingură glazură pe blaturi de cupcake.
Se ornează cu ciocolată rasă. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.