Cupcakes Cu Înghețată De Cafea-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu înghețată de cafea. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 313 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Vara. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetărie, smântână grea, bucăți de caramel acoperite cu ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu cafea de cafea cu topping bătut cu Mascarpone de căpșuni, Înghețată De Cafea Toffee, și Înghețată De Cafea.
Instrucțiuni
Aranjați 12 căptușeli de hârtie într-o formă de brioșă de 12 căni.
Tăiați tortul de lire în felii groase de 1/2 inch. Folosiți un tăietor de biscuiți de 2 inci pentru a tăia 12 cercuri din felii, rezervând resturi pentru o altă utilizare.
Așezați cercuri în fundul căptușelilor pentru cupcake.
Combinați smântâna grea și zahărul cofetarilor într-un castron și bateți cu un mixer electric până când crema ține vârfuri rigide.
Scoateți înghețata într-un castron mare. Rezervă 1/4 cană
Heath Bar biți; adăugați biți rămase la castron cu inghetata.
Combinați prin zdrobirea înghețatei și a bomboanelor cu spatele unei linguri mari. (Dacă înghețata devine prea moale, puneți vasul în congelator timp de 10 minute înainte de a continua.)
Acoperiți fiecare cerc de tort cu o lingură de înghețată și acoperiți cu frișcă.
Heath Bar Biți. Drapați ușor cupcakes-urile cu folie de plastic și puneți-le în congelator până când sunt ferme, cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.