Cupcakes Cu Vanilie
Cupcakes cu vanilie este un fără gluten și vegan desert. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați amidon de cartofi, bicarbonat de sodiu, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini Cupcakes cu fasole de vanilie cu glazură de unt de vanilie, Cupcakes de bază cu vanilie cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Cupcakes cu vanilie cu glazură de unt de vanilie în două tonuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 2 cutii standard de briose cu 12 căni cu căptușeli de hârtie.
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, amidonul de cartofi, săgeata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan și sarea.
Adăugați uleiul, nectarul de agave, sosul de mere, vanilia și coaja de lămâie la ingredientele uscate și combinați. Se amestecă apa fierbinte și se amestecă până când aluatul este neted.
Se toarnă 1/3 cană de aluat în fiecare cană pregătită, aproape umplându-l.
Coaceți cupcakes-urile pe raftul central timp de 22 de minute, rotind conservele la 180 de grade după 15 minute. Cupcakes-urile finite vor fi maro auriu și vor sări înapoi atunci când presiunea este aplicată ușor în centru.
Lăsați cupcakes-urile să stea în cutii timp de 20 de minute, apoi transferați-le într-o grătar și răciți-le complet. Folosind un cuțit de glazură, întindeți ușor 1 lingură de glazură de vanilie peste fiecare cupcake. Păstrați cupcakes-urile într-un recipient etanș la frigider timp de până la 3 zile.
Din prăjituri pentru copii de Erin McKenna, (C) 2009 Clarkson Potter