Cupcakes Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu unt de arahide cu ciocolată. Această rețetă face 24 de porții cu 355 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide, Cupcakes cu cremă de unt de arahide cu Ganache cu unt de arahide cu ciocolată, și Cupcakes Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute. Rezervați 12 bomboane din cupa cu unt de arahide pentru garnitură. Tăiați gros bomboanele rămase; se amestecă în aluat. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, untul de arahide, untul și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați frișcă; bateți până când glazura este netedă și răspândită. Prajiturele Frost.
Tăiați bomboanele rezervate cu unt de arahide în jumătate; garnisiți fiecare cupcake cu 1 jumătate de bomboane.