Reteta de unt de arahide Cupa Cupcakes ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 24 de porții cu 490 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr superfin, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes cu unt de arahide și jeleu [Cupcakes cu vanilie cu umplutură de jeleu și glazură de unt de arahide], Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide, și Cupcakes cu unt de arahide și jeleu cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti tortul de ciocolată, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați cacao și 2 căni de apă clocotită într-un castron mare rezistent la căldură, amestecând până se omogenizează și se omogenizează; se răcește complet. Bateți untul cu un mixer până devine cremos; adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de cacao, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Ciocolată
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați căni de copt din hârtie în 2 (12 cani) Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; bateți lingura în cupe, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a prepara Ganache de ciocolată, gătiți smântâna într-o cratiță grea din nonaluminiu la foc mediu, amestecând des, doar până când începe să se aburească (nu fierbe); se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Puneți ciocolata într-un bol de sticlă. Adăugați încet smântână fierbinte în ciocolată, bătând cu un tel până când ciocolata se topește și amestecul este bine amestecat. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Face aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Umpleți fiecare cupcake cu Ganache. Pentru a umple: introduceți capătul unei linguri sau dibluri de lemn în centrul cupcake-ului pentru a face o gaură. Umpleți o pungă de congelator din plastic cu fermoar cu umplutură sau glazură. Folosiți foarfece sau foarfece de bucătărie pentru a tăia aproximativ 1/4 inch dintr-un colț al pungii; introduceți punga în gaura din cupcake. Strângeți ușor până când umplutura ajunge în partea de sus a fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Foarfece De Bucătărie
10
Pentru a pregăti glazura cu unt de arahide, bateți untul și untul de arahide la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase. Adăugați treptat jumătate de zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt De Arahide
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
11
Adăugați 1/4 cană smântână, bătând până devine cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
12
Adăugați zahărul pudră rămas, bătând până se omogenizează. Dacă este necesar, adăugați mai multă cremă, bătând la viteză mare 2 minute sau până când este cremoasă. Face 3 cupe. Înghețați fiecare cupcake folosind numărul vârfului metalic
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Cremă
13
Stropiți fiecare cu Ganache de ciocolată caldă și acoperiți cu jumătate de cană de unt de arahide.