Cupcakes cu un Ingredient Secret-extract de vanilie, unt și nuci
Cupcakes cu un Ingredient Secret-extract de vanilie, unt și nuci ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de praf de copt, făină de tort, vanilie mccormick și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie, Ingredientul Secret (Vanilie): Vase Cu Cremă De Vanilie, și Tort perfect cu vanilie, unt și Extract de nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 12 căni de cupcake cu căptușeli de hârtie.Separați ouăle.
Puneți albușurile într-un bol de amestecare și gălbenușurile într-un bol mic. Aduceți-le la temperatura camerei. Poate doriți să faceți acest lucru înainte de timp.Cerneti faina de tort si apoi amestecati praful de copt si sarea si dati deoparte.Cu un mixer curat, bateți albușurile până la vârfuri moi și setați aside.In un bol mare de amestecare, folosind același mixer pe care l-ați folosit pentru a bate albușurile, bateți untul până devine cremos. Adăugați treptat zahărul și continuați să bateți până când sunt pufoase și ușoare, răzuind părțile laterale ale bolului.
Adăugați gălbenușurile de ou, unul câte unul, folosind cea mai mică viteză de mixer. Bateți în extract.Cu o lingură mare de amestecare sau o racletă grea, adăugați ingredientele uscate alternativ cu smântâna, amestecând până se amestecă. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți cu mixerul electric timp de aproximativ 1 minut sau până se omogenizează. Cu lingura sau răzuitorul, împăturiți albușurile în aluat.Împărțiți aluatul uniform între cupele de cupcake și coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când prăjiturile par setate. Aceste prăjituri nu se rumenesc foarte mult-doar puțin în jurul marginii. Blaturile arată, de asemenea, destul de umede chiar și atunci când cupcakes-urile sunt gata, așa că coaceți doar până când o scobitoare introdusă iese curată.
Lasă prăjiturile să se răcească complet. În timp ce sunt calde, pot părea puțin fragile, dar se vor întări puțin pe măsură ce cool.To faceți glazura, bateți untul până devine cremos. Bateți treptat zahărul pudră.
Adăugați smântâna și vanilia și bateți până devin ușoare și pufoase.