Cupcakes Cu Tiramisu

Cupcakes Cu Tiramisu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes Tiramisu. Pentru 1,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 524 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți praf de copt, ouă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cu Tiramisu, Cupcakes Cu Tiramisu, și Cupcakes Cu Tiramisu.

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul cu convecție la 325 de grade F. Linia 24 Tigăi obișnuite pentru cupcake cu garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați dur boabele de cafea acoperite cu ciocolată și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea Acoperite Cu CiocolatăBoabe De Cafea Acoperite Cu Ciocolată
3
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron. Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru palete, cremați untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 4 până la 8 minute. Adăugați încet ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați extractul de vanilie. La viteză mică, alternați treptat adăugând amestecul de făină și laptele, începând și terminând cu ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
5
Când aluatul este neted, împărțiți uniform în căptușelile pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6
Presărați 1 linguriță boabe de cafea zdrobite pe fiecare cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
7
Coaceți până se rumenesc ușor și se fierbe complet, aproximativ 15 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Pentru siropul de espresso: într-o cratiță mică, combinați 1/3 cană de apă, zahăr și pudră de espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Se încălzește la foc mediu-mare până când zahărul este complet topit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
10
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
11
Pentru crema de mascarpone: într-un castron mediu, combinați mascarpone, zahărul cofetarilor, lichiorul de cafea și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Lichior De CafeaLichior De Cafea
MascarponeMascarpone
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Așezați smântâna grea în vasul unui mixer cu suport. Folosind atașamentul pentru bici, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți treptat o treime din frisca în amestecul de mascarpone. Continuați să pliați în cremă în încă două adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Pentru asamblare: folosind o furculiță, faceți găuri în vârfurile cupcakes-urilor coapte. Lingurați treptat 2 linguri de sirop espresso peste fiecare cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
14
Așezați crema de mascarpone într-o pungă de conducte prevăzută cu un tub metalic și introduceți cantitatea dorită de cremă pe fiecare cupcake. Se pudrează cu pudră de cacao și se presară cu așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
MascarponeMascarpone
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cupcakes funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista