Cupcakes Cu Smântână
Reteta prajiturele smantana ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acest desert are 863 calorii, 8g de proteine, și 57G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,18 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu smântână albă de migdale cu glazură de brânză cremă, Prajiturele parmezan smântână cu zmeura frisca glazura, și Smântână-Cupcakes De Cacao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: staniu de brioșă cu 12 căni, căptușeli pentru cupcake
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare. Rezervă.
În vasul unui mixer de stand combinați untul și zahărul. Folosind atașamentul cu palete bateți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Bateți ouăle, câte 1 pe rând. Adăugați încet vanilia, laptele și smântâna. Răsturnați părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Cu mixerul la viteză medie, amestecați treptat în făină.
Aliniați o cutie de brioșă cu căni de brioșă de hârtie. Umpleți cupele de brioșă aproximativ 2/3 din drum, împărțind aluatul uniform între cupele căptușite.
Introduceți cuptorul preîncălzit și coaceți aproximativ 20 de minute. Verificați aproximativ la jumătatea procesului de coacere pentru a vă asigura că totul merge bine și, de asemenea, rotiți cositorul de briose.
Cupcakes-urile se fac atunci când o scobitoare iese curată atunci când este introdusă în mijlocul unui tort.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă, apoi înghețați și decorați.
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron rezistent la căldură. Puneți 1 inch de apă într-o cratiță și puneți vasul de chipsuri deasupra tigaiei. Aduceți apa la fierbere la foc mediu. Se amestecă ușor chips - uri în jurul până când acestea sunt 3/4 din modul topit.
Scoateți vasul din cratiță și amestecați ocazional până când toate chipsurile s-au topit.
În vasul unui mixer de suport cu atașamentul cu palete, bateți untul până când este ușor și pufos. Răzuiește părțile laterale și adaugă zahărul pudră, vanilia și sarea. Bateți la viteză mică până când amestecul este combinat. Apoi rotiți viteza mixerului la mediu-mare și bateți timp de 30 de secunde. Întoarceți mixerul și adăugați ciocolata treptat. Întoarceți din nou mixerul și bateți până când ciocolata este complet încorporată și glazura este ușoară și pufoasă.