Cupcakes Cu Schelet
Reteta prajiturele schelet ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție conține 747 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Dacă aveți la îndemână m&m maro, unt, cupcakes cu ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-Uri Schelet, Cookie-Uri Schelet Infricosator, și Biscuiți Cu Schelet De Ciocolată.
Instrucțiuni
Bateți împreună untul și scurtarea timp de 2 minute. Bateți încet zahărul cofetarilor.
Adăugați vanilie și sare; bate 1 minut. Movilă 1/4 cană glazură în centrul vârfului fiecărui cupcake mai mare.
Pentru fețe, adăugați M & M, bucăți de lemn dulce și jeleuri înjumătățite (vezi fotografia).
Pentru pălării, tamponați glazura pe mini cupcakes, inversați și lipiți de napolitane de ciocolată. Puneți câte una pe fiecare movilă de glazură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cupcakes funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "