Cupcakes cu rulouri de scorțișoară cu glazură de brânză cremă și nuci pecan

Rețeta Cupcakes cu rulouri de scorțișoară cu glazură de brânză cremă și nuci pecan este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 18 porții cu 300 de calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați glazura de brânză frișcă, nuci pecan, căni de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Rulouri de scorțișoară cu nuci pecan și glazură de brânză cremă de lămâie, Tort cu scorțișoară cu glazură de brânză cremă, și Brioșe cu scorțișoară cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Așezați căni de copt Reynolds în fiecare dintre cele 18 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul și scorțișoara; pus deoparte.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Umpleți cupele de briose aproximativ 1/2 pline. Lingura Generos 1/4 linguriță scorțișoară zahăr pe centrul de aluat în fiecare ceașcă; top scorțișoară zahăr cu restul de aluat împărțit uniform între cupe. În fiecare ceașcă, rotiți aluatul cu scobitoare pentru a crea un efect spiralat.
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Așezați glazura în punga de decorare prevăzută cu vârful rotund #2
Începând de la marginea exterioară a cupcakes, glazura țevii în model spiralat, ridicându-se treptat la un vârf în centru; garnisiți cu nuci pecan.