Cupcakes Cu Plăcintă Cu Var Cheie

Cupcakes Cu Plăcintă Cu Var Cheie
Reteta cheie Lime Pie Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 3 ore și 5 minute. Acest desert are 260 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, glazură de brânză cremă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul, 3 lingurițe de coajă de tei și oul întreg până se formează aluatul moale. Aruncați aluatul îngrămădind linguri în căni de briose; folosiți degetele pentru a aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Coaja De TeiCoaja De Tei
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți 12 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou, laptele condensat, sucul de lămâie și culoarea alimentelor cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă uniform în cruste parțial coapte, umplând fiecare aproximativ trei sferturi.
6
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când marginile sunt setate și centrele sunt încă moi. Se răcește 20 de minute. Capac; la frigider până la răcire, cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 2 zile. Se amestecă restul de 1 linguriță de coajă de tei în glazură. Prajiturele Frost.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Garnisiți cu bucăți de cracker graham. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista