Cupcakes Cu Plăcintă Cu Oală De Pui
Rețeta Cupcakes cu plăcintă cu oală de pui este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 12. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, supă bogată și oală de pui, legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Spray 12 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați supa, cartofii (uscați), legumele fierte, cimbru și piper.
Desfaceți 1 cutie de aluat; se întinde cu jumătate de amestec de supă. Începând din partea cea mai scurtă, rulați; ciupiți marginile pentru a sigila.
Așezați 1 felie în fiecare din cele 6 căni de briose. Repetați cu aluatul rămas și amestecul de supă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Ungeți partea superioară a fiecăruia cu unt topit; scoateți din tigaie.