Cupcakes cu morcov-ghimbir cu cremă de brânză condimentată

Rețeta Cupcakes cu morcov-ghimbir cu cremă de brânză condimentată ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 574 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 5. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de morcovi, topping rece biciuit, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Cupcakes Cu Ghimbir De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă Condimentată, Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir, și Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; se amestecă morcovi, nuci, ghimbir și 3/4 linguriță. scorțișoară.
Puneți aluatul în 24 de căni de brioșe căptușite cu hârtie.
Coaceți 15 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește complet.
Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu biciul până la crem. Se amestecă ușor în bici rece; răspândit peste cupcakes.
Se presară cu scorțișoară rămasă.