Cupcakes Cu Mere Și Scorțișoară

Nevoie de o desert vegetarian? Cupcakes cu mere și scorțișoară ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, Granny smith, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cupcakes cu scorțișoară de mere cu glazură de mied și un vârtej de miere: Cupcakes Rosh Hashana pentru un An Nou dulce, Cupcakes Cu Scorțișoară Și Mere, și Cupcakes Cu Scorțișoară De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 191°. tapetați o formă de brioșă cu 6 căni cu căptușeli de hârtie. Radeți mărul folosind o răzătoare de cutie (grătare mari sau medii), asigurându-vă că vă opriți înainte de a lovi miezul. Strângeți mărul ras într-o sită cu ochiuri fine peste chiuvetă pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, scorțișoara, sarea și zahărul. Într-un castron mic, bateți gălbenușul, laptele, uleiul și vanilia. Se amestecă în ingrediente uscate până se umezesc. Se amestecă mărul ras.
Umpleți fiecare ceașcă de briose cu două treimi.
Coaceți până când cupcakes sunt aurii și o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, 20 până la 22 de minute.
Lăsați cupcakes-urile să se răcească în tigaie timp de 5 minute, inversați-le pe grătar și întoarceți-le cu partea dreaptă în sus pentru a se răci.
Bateți zahărul cofetarilor și sucul de lămâie într-un castron mic.
Stropiți glazura peste cupcakes și serviți.