Cupcakes cu mere condimentate cu glazură de Caramel sărat
Reteta prajiturele cu mere condimentate cu glazura de Caramel sarat ar putea satisface pofta ta americana in aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. Acest desert are 157 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, topping de caramel, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes cu dovleac condimentat cu glazură de brânză cremă de Caramel sărat, Cupcakes cu condimente de mere cu glazură de Caramel sărat, și Cupcakes cu plăcintă cu mere condimentată cu glazură de unt de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Așezați Cupa de copt Reynolds în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele cupcake, cu excepția mărului cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional. Îndoiți în măr. Umpleți cupele de brioșă cu aproximativ trei sferturi.
Coaceți 17 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Scoateți imediat cupcakes-urile din tigaie în raftul de răcire; se răcește complet.
Într-un castron mic, amestecați glazura și toppingul de caramel până se omogenizează și se întinde. Prajiturele Frost.
Se presară cu sare kosher.