Cupcakes Cu Lămâie
Reteta Cupcakes de lamaie ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.02 pe portie, veți obține un desert care servește 24. O porție conține 397 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână o selecție de zaharuri colorate, lapte, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes Lover de lămâie fără Gluten cu glazură de unt de lămâie, Cupcakes cu lămâie fără Gluten cu glazură de ciocolată albă cu lămâie, și Cupcakes cu mâncare Lemon Angel cu caș de lămâie și glazură Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. tapetați o cutie de brioșe cu 12 găuri cu 12 cutii de cupcake din hârtie. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Umpleți fiecare cutie de cupcake cu aluat până chiar sub marginea hârtiei. Acoperiți și refrigerați aluatul de tort rămas.
Coaceți cupcakes - urile până când o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Scoateți și lăsați să se răcească în formă timp de 10 minute, apoi ridicați prăjiturile din tavă și așezați-le pe un suport pentru tort pentru a se răci complet.
Repetați pașii 1 și 2 cu aluatul de tort rămas.
Între timp, folosind un mixer electric, bateți untul cu 4 linguri de caș de lămâie până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul și continuați să bateți până când amestecul devine o glazură groasă, cremoasă, tartinabilă.
Adăugați mai mult caș de lămâie după gust, dacă doriți. Dacă glazura devine prea groasă, adăugați treptat laptele, bătând între fiecare adăugare, până când se obține consistența dorită.
Feliați blatul din fiecare cupcake, tăind chiar deasupra marginii carcasei de hârtie. Scoateți aproximativ 1 linguriță de firimituri de tort din centrul fiecărui cupcake și înlocuiți-le cu 11/2linguri de caș de lămâie.
Așezați partea superioară pe fiecare cupcake, lipindu-l împreună cu cașul de lămâie.
Întindeți partea superioară a fiecărui cupcake cu puțină glazură și praf cu zaharurile colorate. Lăsați glazura să se fixeze cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Nu uitați să adăugați ouă, ulei și lapte pe lista dvs. de cumpărături dacă amestecul dvs. de tort la alegere le necesită—sau, dacă aveți foarte puțin timp, folosiți cupcakes gata preparate. Păstrați cupcakes-urile într-un recipient etanș până la 2 zile.