Cupcakes Cu Inimă Brownie

Cupcakes Cu Inimă Brownie
Heart Brownie Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare sunt Cupcakes Cu Inimă Brownie Nom Nom Nom, Cupcakes Cu Inimă Brownie, și Inima-de-inima mea-ciocolata prajiturele.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți aluat de brownie conform instrucțiunilor. Umpleți fiecare ceașcă de copt cu aproximativ 2 linguri de aluat de măsurare a nivelului.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese aproape curată. Nu exagerați. Se răcește în tigaie 20 de minute. Îndepărtați cu grijă paharele de copt din hârtie din brioșe; se răcește cu susul în jos aproximativ 15 minute sau până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Tăiați inima mică din hârtie.
5
Așezați pe fundul cupcake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
6
Se presară cu zahăr pudră. Îndepărtați cu grijă inima. Repetați cu cupcakes rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista