Cupcakes Cu Dovleac Cu Buline

Cupcakes Cu Dovleac Cu Buline
Cupcakes cu dovleac cu buline este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 18 porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, cremă de brânză, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu buline, Cupcakes Cu Buline De Primăvară, și Cupcakes Cu Praline De Dovleac: Cupcakes De Ziua Recunoștinței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți sau tapetați 18 căni de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți crema de brânză, oul și zahărul granulat în vasul mic al mixerului până se omogenizează. Se amestecă bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați amestecul de tort, dovleacul, apa, ouăle, condimentele de plăcintă cu dovleac și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare; bate la viteză medie timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă aluatul în căni de briose pregătite, umplând 3/4 pline. Lingură aproximativ 1 lingură topping peste aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute; scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista